Terug van we geweest!

Terug van we geweest!

 

 We are Back online, Back to reality

 

Het heeft even geduurd maar we zijn weer terug. Achter de schermen is behoorlijk wat gebeurd wat voor een hoop vertraging heeft gezorgd.

 

We zijn er helaas achter gekomen dat als je het beste voor hebt met je medemens dat dit niet gelijk wil zeggen dat iedereen dit ook met jou heeft. In Turkije hebben we een vervelende ervaring gehad met een kledingfabrikant die kwaliteit niet hoog in het vaandel heeft staan. De geleverde spullen zijn dermate slecht dat wij ze niet in de verkoop hebben gedaan. Een deel van deze goederen hebben wij gedoneerd aan een vluchtelingekamp in Griekenland op het eiland Kos. De overige spullen hebben wij nog altijd op voorraad. Met in ons achter hoofd dat wij deze spullen niet willen verschroten omdat er al zoveel kleding onnodig wordt vernietigd. Mocht u een goede eindbestemming weten/hebben voor de spullen, dan horen wij graag van u!  

 

Door deze levering zijn wij het vertrouwen in deze fabrikant verloren en waren wij genoodzaakt om een andere fabrikant te zoeken die wel voldeed aan onze kwaliteitsnormen. De onderming heeft daardoor op de voorgrond stilgestaan. Nu zijn wij actief in het noorden van Portugal, wij hebben hier diverse contacten die ons kunnen helpen met het opbouwen van ons Fair Organic Clothing Brand GOOD BANDITS. Wij deinzen niet terug voor een slag of een stoot, met de deze spirit blijven wij het merk voortzetten.

 

We Fight for those who cannot fight for themselves. If that makes us Bandits, SO BE IT. 

 

Kijk ook eens naar ons aanbod in  bio-katoen kleding

 

Vond u deze Blog leuk om te lezen deel hem dan of plaats een review.

Heeft u zich al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?

 

Zo ja, super. Wij hopen u zo goed mogelijk van dienst te mogen zijn Good Bandit!

 

Nee ,jammer hoor. Maar daar kunt u vanaf nu een verandering in brengen, abonneer u nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze speciale acties en nieuwste blogs.

Be a Good Bandit and get your sh*rt together.

Terug naar blog